Veliko pojačanje za reprezentaciju, Krstajić napravio sjajan izbor?

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko pojačanje za reprezentaciju, Krstajić napravio sjajan izbor?

Njegovo iskustvo moglo bi da bude od velikog značaja našem nacionalnom timu u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Posle odlazaka Milana Rastavca i Milana Obradovića, selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić konačno je kompletirao svoj stručni štab.

Nedavno je za svog novog saradnika imenovao Nikolu Žigića koji je tek na početku svoje trenerske karijere, potom i Sima Krunića, a sada i Vladimira Radenkovića.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima veliko iskustvo, 41-godišnji Radenković je mlađi od selektora Krstajića, a tokom svoje karijere sarađivao je i sa Markom Nikolićem u Radu, pa sa Ivanom Vukomanovićem, a ima iskustvo i iz mlađih reprezentativnih selekcija, ali i iz Mađarske i Slovačke.

Da je Krstajić napravio sjajan izbor potvrđuju i reči Ivana Vukomanovića, koji o Radenkoviću ima odlično mišljenje.

''Šta reći da osim ljudskih kvaliteta, štab dobija čoveka koji ima veliko iskustvo i znanje, možda i više nego selektor, uz dužno poštovanje, to je moje mišljenje.





Vlada ima 15 godina iskustva na određenim pozicijama, ima PRO licencu i mogao bi praktično šef da bude.







Ovo je dobar potez jer je Vlada dugo u Savezu, radio je sa mladom reprezentacijom i ljudi koji vode Savez sigurno znaju da ima dobar odnos sa mladim igračima koji polako treba da postanu stubovi A tima'', iskren je Vukovanović u izjavi za ''Telegraf''.

On je uveren da Krstajić nije pogrešio, a kao poseban kvalitet Radenkovića, ističe rad na analizi protivnika.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Koja je uloga Nikole Žigića u stručnom štabu reprezenacije?

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019

Odgovor zna potpredsednik FSS Marko Pantelić...Sutrašnja utakmica protiv Nemačke u Volfsburgu biće debitantska za Nikolu Žigića u ulozi pomoćnika selektora našeg nacionalnog tima...On je jeda od trojice novajlija u stručnom štabu Mladena Krstajića, ali najmlađi i najneiskusniji...Ipak, s...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.