Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2021, 00:24

Veliko pojačanje za Vladana Milojevića! Umesto Marina potpisao bivši napadač Milana

Francuz pozajmljen na šest meseci

U poslednjem satu prelaznog roka u Saudijskoj Arabiji, Al Ahli kojeg sa klupe predvodi srpski stručnjak Vladan Milojević je dobio veliko pojačanje.

Na pozajmicu do kraja sezone iz Rena je stigao senegalski reprezentativni napadač Mbaje Nijang (26). Nekadašnji napadač Milana, Monpeljea, Đenove, Torina i Votforda će zameniti Marka Marina koji nije ispunio očekivanja i pozajmljen je slabijem Al >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Raedu koji se bori za opstanak.

Nijangov transfer je poprilično iznenađenje s obzirom da se do sada nije dovodio u vezu sa Al Ahlijem. Nedavno je poslednjeg dana prelaznog roka u Italiji bio na pragu transfera u Đenovu, potom i Bolonju ali na kraju nije došlo do dogovora.

S obzirom da u Renu nije bio u prvom planu, a da je jedan od najplaćenijih igrača u timu, na kraju je pronađeno rešenje na obostrano zadovoljstvo. Do kraja juna će igrati za Al Ahli kao pozajmljen fudbaler kluba iz Bretanje. Tada mu ističe ugovor i moći će kao slobodan igrač da pregovara sa zainteresovanim stranama.

U Al Ahliju je popunio kvotu stranaca, pošto Milojević sa raspolaganju ima još brazilskog beka Lukasa Limu, srpskog vezistu Ljubomira Fejsu, marokanskog vezistu Drisa Fetuhija, rumunsko krilo Aleksandrua Mitricu i sirijskog napadača Omara Al Somu. Preostalo sedmo mesto namenjeno za stranca zauzima bosanski defanzivac Elvis Sarić koji ne želi da napusti klub iako Al Ahli ne računa na njega.

Inače, prvenstvo u šampionatu Saudijske Arabije je prošlo polovini. Do kraja je ostalo još 13 kola, a Milojevićev Al Ahli se nalazi na drugom mestu sa smo dva boda manje od lidera Al Šababa koji je nedavno doveo Odiona Igaloa.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.