Veliko interesovanje za Klopovu mladu nadu, Liverpul bi mogao dobro da zaradi!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje za Klopovu mladu nadu, Liverpul bi mogao dobro da zaradi!

Mladi fudbaler je eksplodirao ove sezone, izgleda da će tokom leta promeniti sredinu.

Otišao je talentovani Heri Vilson letos u Derbi na pozajmicu, kod Frenka Lamparda.

Mladi Velšanin je pružao sjajne partije u dresu "Ovnova", koji će se sa Aston Vilom na "Vembliju" boriti za plasman u Premijer ligu.

Postigao je 16 golova i upisao četiri asistencije u dresu Derbija u Čempionšipu, pritom je dodao još po gol u FA i Liga kupu.

Vratiće se nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmice sa Vilom na "Enfild", ali kako stoje stvari, neće se dugo zadržati u Liverpulu.

Naime, za Vilsona je interesovanje pokazao veliki broj klubova, najpre su se javili Njukasl, Sautempton i Brajton, dok bi i Kristal Palas mogao da se uključi u trku za njegov potpis, ukoliko ostanu bez Vilfrida Zahe.

To nije sve, Derbi se nada da bi mogao da se vrati u PL, u tom slučaju bi svim silama pokušali da zadrže Vilsona, a za mladog Velšanina su interesovanje pokazala i tri nemačka kluba, berlinska Herta, Augsburg i Ajntraht iz Frankfurta.

"Skaj" prenosi da postoji i interesovanje od nekolicine klubova iz Španije, a Liverpul je postavio i cenu za njegove usluge.

Zainteresovane strane će za Vilsona morati da plate oko 30 miliona evra, čini se da bi Liverpul mogao dobro da zaradi na prodaji mladog fudbalera.

Sa druge strane, navijači smatraju da bi Vilsonu trebalo ukazati šansu na "Enfildu", videćemo kako će se ova priča završiti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.