Veliki uspeh srpskih rvača u Bugarskoj

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 13:53

Veliki uspeh srpskih rvača u Bugarskoj

Najbolji srpski rvači nastavljaju sa pripremama za predstojeći šampionat Evrope.

Šampionat Evrope održava se u poljskom Gdanjsku od 19-25. aprila.

Proveru forme imali su na velikom međnarodnom turniru Nikola Petrov u Bugarskoj, koji je po svom rangu na nivou Svetskog kupa u rvanju.

U konkurenciji više od 200 takmičara srpski rvači su osvojili tri medalje.

Branko Kovačević je u osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 82 kilograma. Perica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dimitrijević je izgubio u finalu u kategoriji do 63 kilograma, dok je Aleksandru Maksimoviću pripala bronza u kategoriji do 72 kilograma.

Srpski rvači u Bugarskoj nastavljaju pripreme za Evropski šampionat, kao i za kvalifikacioni Olimpijski turnir koji se takođe održava u Bugarskoj od 6-9. maja.

Biće to poslednja prilika da se Mati Nemešu u kategoriji do 67 kilograma, Mikheilu Kadžaji do 97 kilograma, kao i Stevanu Mićiću u kategoriji do 57 kilograma slobodnim stilom, u Tokiju pridruži još neki od najboljih srpskih rvača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.