Veliki peh za Barselonu: Mesi polomio ruku (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki peh za Barselonu: Mesi polomio ruku (FOTO)

Fudbaleri Barselone savladali su Sevilju sa 4:2 u 9. kolu Primere, ali trijumf Katalonaca ostaće u senci povrede prve zvezde tima Lionela Mesija koji je u 26. minutu morao da napusti teren zbog bola u ruci.

Odmah nakon utakmice obavljeni su i testovi kako bi se ustanovio stepen povrede i to koliko će morati Argentinac da odsustvuje sa terena.

❗ [ÚLTIMA HORA] #Messi tiene una fractura en el radio del brazo derecho. El tiempo aproximado de baja es de tres semanas.#FuerzaLeo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pic.twitter.com/K2Zy4zCdym

"Prvi obavljeni testovi su potvrdili da je Leonel Mesi doživeo prelom desne ruke zbog koje ga čeka pauza od barem tri nedelje" navodi se u saopštenju katalonskog kluba, piše sport.blic.rs.

To znači da će Mesi propustiti duel u Ligi šampiona koji Barselona igra u sredu protiv Intera. Međutim, njega neće biti na terenu ni u "El Klasiku" u duelu sa Real Madridom koji se igra sledećeg vikenda.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.