Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 15:23

Veliki gest za kraj: Boaći oprostio Zvezdi više od 250.000 evra

U pitanju su četiri mesečne plate i premije

U drugom mandatu nije bio pravi. Samo povremeno, u retkim situacijama Ričmond Boaći je podsećao na napadača koji je u tokom premijerne epizode u Crvenoj zvezdi bio ala od napadača. Tada je dao veliki doprinos u uspesima tima Vladana Milojevića, bio jedan od najzaslužnijih za prvo evropsko proleće posle četvrt veka.

Poslednjih godinu dana se mučio sa povredama. Nije uspeo da uhvati ritam, ali je prilikom rastanka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa srpskim šampionom napravio veliki gest. Prema saznanjima MOZZART Sporta Ričmond Boaći je Crvenoj zvezdi oprostio dug od 250.000 evra.

Ili jop preciznije: četiri mesečne plate od 40.000 evra i određne premije za kolektivne uspehe.

Pri povratku u Crvenu zvezdu, poslednjeg dana prelaznog roka 2018. godine, Ričmond Boaći je potpisao ugovor na dve i po godine sa srpskim šampionom. Crveno-beli su mu isplaćivali 40.000 evra mesečno, ostatak je pokrivao kineski Đangsuu. I to veliki ostatak od 100.000 evra.

Iz Crvene zvezde su potvrdili agenciji Tanjug da je bivši reprezentativac Gane napravio sjajan gest.

„ Boaći se rastao sa klubom uz oprost većeg dela duga, uvažavajući trenutnu situaciju. Drago nam je što igrači Zvezde imaju visoku svest prema trenutnoj situaciji i velikim gubicima kojima su izloženi svi fudbalski klubovi“, rekli su iz Zvezde Tanjugu.

Računajuči dva mandata Ričmond Boaći je za Crvenu zvezdu postigao 60 golova. Jedan je od najboljih stranaca u istoriji crveno-belih, bez obzira na slab učinak u prethodnih godinu dana.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.