Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2021, 09:39

Veliki derbi na "Koševu", Sarajevo čeka Borac

Fudbaleri Sarajeva i Borca večeras će odigrati veliki derbi, možda i cijele sezone, nakon kojeg će mnogo stvari biti jasnije uoči ulaska u finiš prvenstva. Aktuelni prvak bi pobjedom praktički stavio ruke ponovo na pehar, dok svaki drugi ishod donosi nastavak neizvjesnosti, posebno u slučaju ako bi Banjalučani nakon skoro osam godina slavili na "Koševu".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BiH: Na Koševu derbi sezone, Borac bi da zakuva

Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021

Sarajevo domaćin banjalučkom timu..Iako se pre početka drugog dela sezone činilo da Sarajevo drži stvari pod kontrolom i da će teško neko uspeti da ih stigne, već danas bi situacija u Premijer ligi Bosne i Hercegovine mogla dodatno da se zakuva. U derbiju 26. kola, vodeće Sarajevo čeka drugoplasirani...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.