Veliki Didije Drogba doneo jednu od najvažnijih odluka u životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Didije Drogba doneo jednu od najvažnijih odluka u životu

Legendarni napadač je član Finiksa.

Nekadašnji golgeter Čelsija Didije Drogba izjavio je danas da će završiti karijeru u dresu američkog Finiks Rajzinga po okončacnju ove sezone. Napadač iz Obale Slonovače, koji je proveo 10 godina u Čelsiju u dva navrata i osvojio po četiri Premijer lige i FA Kupa i jedinu Ligu šampiona u klupskoj istoriji, istakao je nedugo pošto je napunio 40. rođendan da je vreme da završi sa profesionalnom karijerom.

- Uživam dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igram. Prija mi uloga da budem istovremeno vlasnik i igrač. Okružen sam mladim igračima i zadovoljan sam što mogu na terenu da im prenesem deo mog iskustva. Ali, napunio sam 40 godina i ovo je moja poslednja sezona - izjavio je Drogba za francuski Telefut.

Drogba je osim Čelsija u kojem je proveo najuspešniji deo karijere igrao za Le Man, Gengan, Olimpik iz Marselja, Šangaj, Galatasaraj, a od 2015. je u SAD gde je prvo igrao za Montreal, a od prošle godine za Finiks, čiji je ujedno i vlasnik.

Za reprezentaciju Obalu Slonovače postigao je rekordnih 65 golova na 104 utakmice.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKO PRIZNANJE: Mitrovićeva LEPOTICA izabrana za februarsko REMEK-DELO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2018

Srpski reprezentativac blista u Fulamu...Napadač Srbije Aleksandar Mitrović igra u životnoj formi. Otkako je iz Njukasla prešao u Fulam na pozajmicu, prvi špic Orlova nemilosrdno trese  mreže. Ekspresno je postao ljubimac navijača kluba sa Krejven Kotidža, a u svakom meču, od debija za Jokanovićevu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.