Večera za Orlove u Kini, Sale i Radulja uručili poklone

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večera za Orlove u Kini, Sale i Radulja uručili poklone

Reprezentacija Srbije lepo je dočekana u Šenjangu.

Reprezentacija Srbije doputovala je prošle noći u Kinu posle dugačkog puta, a u tamošnjem gradu Šenjang priređen im je veoma srdačan doček.

Veliki broj navijača pozdravio je ekipu Aleksandra Saše Đorđevića, bilo je fanova obučenih u dresove Nikole Jokića i Bobana Marjanovića, a "orlovi" su takođe lepo reagovali na takav prijem.

Posle prvog treninga u Aziji i odmora, reprezentativci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su otišli na večeru u hotelu, zajedno sa ekspedicijama još tri reprezentacije - učesnice turnira "Austiger Cup".

Uz Italijane, Francuze i Novozelanđane, sa kojima će narednih dana proći važne provere, Đorđevićev tim je pozdravio domaćine, a selektor Đorđević i Miroslav Raduljica uručili su im dresove našeg nacionalnog tima.

Svečana večera za učesnike turnira u Šenjanguhttps://t.co/b73X4bNOTl#kss#reprezentacija#FIBAWCpic.twitter.com/gkgB0TTbVY

— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) August 21, 2019

Podsetimo, na dan dolaska srpske reprezentacije na pripreme u Kinu, FIBA je na svom sajtu objavila poslednju prognozu Svetskog prvenstva i dodelila "orlovima" ulogu prvog favorita.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.