Već treću godinu uzastopno Beograd domaćin međunarodnog triatlon spektakla (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već treću godinu uzastopno Beograd domaćin međunarodnog triatlon spektakla (FOTO)

Prijavljivanje je već počelo.

Beograd će i 2019. godine biti domaćin najboljim svetskim triatloncima koji će učestvovati na trećem izdanju triatlonske trke 11TRI Belgrade koja će se održati 22. septembra. Ovogodišnje izdanje trke je zaista bio jedan veliki spektakl u srcu Beograda na kojem je učestvovalo preko 300 takmičara iz regiona i sveta u individualnoj i štafetnoj konkurenciji. Trka je u formatu 1.9 km plivanje, 90 km bicikl i 21 km trčanje i organizovana je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u skladu sa standardom najvećih svetskih trka u polu distanci (Ironman, Ocean Lava, Challenge i sl.).

Celokupna organizacija 11TRI Belgrade trke je uvek na najvišem organizacionom nivou što pokazuju rezultati i veliko zadovoljstvo svih takmičara koji su učestvovali i koji se iz godine u godinu uvek rado vraćaju u Beograd kako bi ponovo učestvovali i postigli svoj novi lični rekord (#YourNewPB) za šta je staza veoma pogodna, ali i upoznali nove prijatelje. Trka je međunarodnog karaktera i naredne godine se očekuje učešće najmanje 600 takmičara iz celog sveta, a centralno mesto događaja je na Adi Ciganliji, najpopularnijem beogradskom mestu za sportske aktivnosti.

Otvorene su prijave za 2019. godinu!

11TRI Belgrade triatlonska trka je idealna, kako za one koji bi da se upoznaju sa ovom disciplinom, bilo kroz štafetni nastup ili za one malo hrabrije kroz prvu polu distancu, ali je staza takva da oni iskusni mogu da je iskoriste za obaranje ličnih rekorada.

15. oktobra otvorene su prijave za 11TRI Belgrade 2019. Ne propustite priliku da budete deo ove velike priče! Prijavite se za još jedan spektakl koji vas očekuje, učestvujte, pobedite sebe i upoznajte nove prijatelje za ceo život. Ako niste spremni za ceo triatlon, razmislite o štafeti, povedite prijatelje i zajedno, u timu, napravite nešto veliko, pa se vidimo 22. septembra 2019. godine na najbržoj stazi u regionu, a i šire!

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.