Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2020, 08:38

Vazura o povratku Ilića: Pričalo se da ne želi da dolazi, a družili smo se

Još nije zvanično, mada ide ka tome

Došao, video, funkcioner nije postao. Još. Niko ne sumnja da će se Saša Ilić jednog dana vratiti u Partizan, međutim, zasad je samo njegov navijač. Hoće li biti potpredsednik zadužen za sportska pitanja ili će dobiti drugačiju ulogu, kad će biti promovisan, u ovom trenutku niko na crno-beloj strani Topčiderskog brda ne zna. Jedino što su svi saglasni da su prvi koraci ka povratku legende u Humsku načinjeni.

Nezvanično, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslednjih desetak dana priča se o tome kako bi nekadašnji kapiten trebalo da preuzme bitna ovlašćenja u sportskom sektoru, postane spona igrača i trenera s jedne i rukovodilaca s druge strane, suštinski se lati posla sportskog direktora, jer se govori kako bi mu bile poverene komande Parnog valjka u selekciji tima, uticaju na Omladinsku školu, transfer politiku... No, do konačnog stistka ruke i objave da se Ilić za nešto pita očigledno će proći još neko vreme.

Za obe strane je bitno da su se pomerili za mrtve tačke, posle očiglednih nesuglasilca po završetku igračke karijere nekadašnjeg „broja 22“. Njegovo prisustvo u centralnoj loži za vreme subotnjeg meča za lučanskom Mladosti nagoveštava da dobra volje obe strane postoji.

Saša je došao na utakmicu i to je dobro, jer se pričalo da ne želi da dolazi. Sedeli smo, razgovarali, družili se... On je legenda kluba, uvek nam je drago da dođe. Bilo je još naših bivših igrača u loži, poput Danka Lazovića i Marka Lomića“, pojasnio je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana u izjavi za Sportski žurnal.

Ilićev bivši saigrač iz vremena kad je Partizan igrao prvi put Ligu šampiona, Milivoje Ćirković obznanio je da se Saša vraća u Humsku i to na poziciju potpredsednika za sportska pitanja. Može biti da nekadašnji desni bek ima proverenu informaciju, mada to u Humskoj ne potvrđuju. Doduše, i ne demantuju.

Nemam šta da kažem po tom pitanju. Kad budemo videli šta i kako, saznaćete“, dopunio je Miloš Vazura.

Nema sumnje da bi partizanovci rado videli Sašu Ilića ponovo u klubu. Pitanje je samo da li je on na to spreman.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.