Vazura i Terzić imaju informaciju! Ovo je datum nastavka Super lige?!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura i Terzić imaju informaciju! Ovo je datum nastavka Super lige?!

Izgleda da je izvesno da će se ovako nešto desiti...

Da li će i kada prvenstvo Srbije biti nastavljeno?

Odgovor na ovo pitanje možda znaju generalni direktori Crvene zvezde i Partizana, Zvezdan Terzić i Miloš Vazura.

Naravno, sve se radi na osnovu projekcija koje imaju u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saradnji sa UEFA.



"U stalnom smo kontaktu sa ljudima iz UEFA i na osnovu njihovih informacija i predviđanja sa Svetskom zdravstvenom organizacijom, postoji stanovište da bi nacionalna fudbalska prvenstva mogla da budu nastavljena u drugoj polovini maja. Da li će se to obistiniti, zavisi od ishoda pandemije virusa korona. U Crvenoj zvezdi se tako i ponašamo"
, rekao je Zvezdan Terzić za "Kurir".

On je saopštio svojim igračima sve što treba da znaju.



"Preneli smo našim igračima da očekujemo da se prvenstvo nastavi 16. maja. Zato oni treniraju svakodnevno u kućnim uslovima po programu trenera Dejana Stankovića
", rekao je on.

Sa druge strane, crno-beli ne žele da iznose u javnost informacije koje imaju, žele pre svega da se okrenu borbi protiv koronavirusa.





„Da li će se igrati u aprilu, maju ili junu, to niko u ovom trenutku ne zna, ali siguran sam da će prvenstvo biti završeno. Takvu informaciju imam, a kada će početi, to zavisi od toga kada će pandemija da stane", rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Terzić ima lepe vesti u doba virusa korona: Rekao sam igračima da se prvenstvo nastavlja 16. maja

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2020

U stalnom smo kontaktu sa UEFA i na osnovu njihovih informacija postoji stav da bi nacionalna prvenstva mogla da budu nastavljena u drugoj polovini maja Virus korona je paralisao i Srbiju, o fudbalu i sportu, skoro da niko i ne razmišlja. O nastavku Superlige se i ne priča, odnosno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.