Izvor: RTS, 18.Jun.2021, 20:06

Vaterpolisti Srbije od ponedeljka na pripremama u Kranju

Vaterpolisti Srbije završili su zajedničke pripreme sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.
Kako je saopšteno, nakon završteka zajedničkog rada sa vaterpolistima SAD, igrači su dobili dva dana odmora i u ponedeljak putuju u Kranj na pripreme, koje će trajati 11 dana.

Selektor Dejan Savić odredio spisak od 21 igrača: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Rističević, Milan Aleksić, Sava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ranđelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Đorđe Vučinić i Miloš Ćuk.
"Radili smo planu. Koristilo je i nama i Amerikancima koji se pripremaju za završnicu Svetske lige. Sada je na redu boravak u staroj bazi u Kranju gde imamo odlične uslove za rad i to u svim segmentima od fizičke pripreme do tehničko – taktičke", rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.
Iz grupe koja je trenirala u bazenu na Dorćolu u Kranj neće putovati Petar Velkić i Nikola Lukić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vaterpolisti pripreme nastavljaju u Kranju

Izvor: B92, 18.Jun.2021

U Beogradu je završen zajednički rad vaterpolista Srbije sa kolegama iz Amerike...Igrači su dobili dva dana odmora i u ponedeljak putuju u Kranj na pripreme koje će trajati 11 dana...Iz grupe koja je trenirala u bazenu na Dorćolu u Kranj ne putuju Petar Velkić i Nikola Lukić...Dejan Savić odredio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.