Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2020, 15:19

Vasterasu prija gostovanje u Stokholmu

Gosti bliži pobedi u poslednjem meču sedmog kola druge lige Švedske. Pet od šest prethodnih utakmica ovih timova dolazilo tri i više golova

Leto je period kada su uglavnom aktivni samo Skandinavci, ali ove godine usled pandemije virusa korona igraju se završnice šampionata širom Starog kontinenta.

U drugoj ligi Švedske, posle sedam kola, izdvojili su se Halmštad, Degerforš, Sundsval, Brage i Ester koji bi trebalo da se bore za dva mesta koje direktno vode u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najbolju ligu (trećeplasirani tim igra baraž za popunu elitne lige). U ponedeljak (19.00) na programu je poslednji susret sedmog kola - Akropolis u Stokholmu dočekuje Vasteras.

Oba tima su skromno statovali. Akropolis je rekorder sa čak četiri nerešena ishoda, dok Vastersa ima tri iksa u prvih sedam kola, odnosno dva boda više od današnjeg rivala.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Proteklih godina više uspeha imao je Vasteras. U 2019. godini je oba puta pobedio tim iz prestonice. Na svom terenu je bilo 3:0, a u Stokholmu 2:1. I pre početka sezone ova dva tima su odigrala prijateljsku utakmicu i Vasteras je bio bolji sa 3:0. Gosti su pobedili dva puta u poslednje tri godine Akropolis u gostima, a na pet od šest međusobnih susreta dolazilo je tri ili više golova. Pre tri godine je bilo čak 5:3 za Vasteras.

Kod gostiju najbolji strelac je Karvan Safari sa tri pogotka. Kod domaćina dva puta je mrežu zatresao Adhavan Ražomohan.

ŠVEDSKA 2 – 7. KOLO

Subota

Ljungskile – Dalkurd 2:2 (0:0)

Sundsval – Norbi 0:0

Degerforš – Treleborg 1:0 (0:0)

GAIS – Umea 1:1 (1:1)

Ester – Jonkoping 1:3 (1:1)

Nedelja

Brage – Ergrite 3:2 (3:1)

Halmštad – AFC Eskilstuna 2:1 (1:1)

Ponedeljak

19.00 (3,20) Akropolis (3,10) Vasteras (2,25)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.