Vanda Ikardi UZBURKALA Argentinu, kako je ovo smela da uradi? (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanda Ikardi UZBURKALA Argentinu, kako je ovo smela da uradi? (foto)

Ovo se ne radi u Argentini.

Nakon poteza koji je Vanda Ikardi napravila juče mnogi u Argentini su je proglasili ludom.

Supruga fudbalera Maura Ikardija i njegov agent se prvo fotografisala u dresu River Plate, a potom u dresu Boke juniors uoči "Superklasika" koji je juče trebalo da bude odigran, ali je odložen zbog vremenskih nepogoda.

Odložen je za danas od 20 časova, ali je i danas pitanje da li će se igrati, mnogi već pišu da će biti odloženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za sledeću nedelju.

View this post on Instagram

A pedido de mi hijo y Por Familia y amigos de .. #Boca

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Nov 10, 2018 at 11:31am PST

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dobre vesti - igra se Superklasiko!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2018

Igraće se, neće, i na kraju - hoće! Posle mnogo tenzija čelnici Konmebola odlučili su da će se prva utakmica finala Kopa Libertadores između Boke Juniors i River Plate igrati večeras od 20 časova. Čekala se odluka od 15 časova i evo je! Ona pozitivna, koju su čekali milioni navijača širom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.