Valverdeovo pismo: Hvala svima, bilo je i srećnih i teških momenata

Izvor: B92, 14.Jan.2020, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valverdeovo pismo: Hvala svima, bilo je i srećnih i teških momenata

Sada već bivi trener Barselone, Ernesto Valverde, oglasio se pošto je klub sa "Kamp Nou" stadiona rešio da ga smeni.

Samo 12 sati pošto mu je i zvanično uručen otkaz, Valverde je rešio da se oglasi i zahvali svima u Barseloni bez obzira što su se rastali na ovakav način.

Klub je umesto njega angažovao trenera Betisa Kikea Setijena.

"Došao je kraj mom boravku na klupi Barselone. Bile su to dve i po godine koje su bile naporne. U tom periodu sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao srećnih trenutaka u slavlju pobeda i osvojenih trofeja, ali i onih koje je bilo teško podneti i prihvatiti".

"Iznad svega, želeo bih da istaknem svoje iskustvo sa navijačima i ljubav koju su mi iskazali tokom mog perioda na poziciji trenera. Želim da se zahvalim predsedniku Đozepu Mariji Bertomeu, bordu direktora, oni su mi dali priliku da vodim prvi tim i u njima sam imao bliske saradnike tokom tog perioda", rekao je Valverde koji se zahvalio i svim zaposlenim u klubu, posebno onima koji su radili uz prvi tim.

Nije zaboravio ni igrače.

"Naravno, zahvalio bih se i igračima na silnom naporu koji su uložili da bismo zajedno osvojili četiri trofeja. Od danas, želim im svu sreću, kao i novom treneru Kikeu Setijenu. Sve najbolje svima", poručio je Valverde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.