Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2020, 22:21

Valensija ustala iz mrtvih! Dubljević vodio povratak iz -21, odličan i Kalinić (VIDEO)

Vanja Marinković dobacio do devet poena, mad aga nije hteo šut

Englezi bi rekli: Nije gotovo dok debela dama ne zapeva, ali izgleda da u Saragosi nisu čuli za tu izreku. I skupo su platili lekciju. Mislili su da imaju Valensiju na dlanu, ali je Bojan Dubljević eksplodirao i sa 21 poenom predvodio čudesan preokret za pobedu od 93:84.

Valensija je naime sredinom treće deonice imala čak 21 poen zaostatka (42:63), ali je uspela da u poslednjih 14 minuta meča >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << postigne čak 51 poen i Saragosi zada fatalni udarac.

Dubljević je bio najzaslužniji, pored 21 poena uz šut za dva 8/8, imao je i šest skokova, ali i podršku saigrača. Martin Hermanson je pobedi doprineo sa četiri trojke i ukupno 16 poena, dok je Nikola Kalinić dodao 15 uz četiri skoka i tri asistencije.

Vanju Marinkovića nije hteo šut (za tri poena 0/4), ali je svejedno dobacio do devet poena.

Na drugoj strani22 poena Dilana Enisa, nekadašnjeg košarkaša Mege i Crvene zvezde, nije vredelo.

ACB liga, šesto kolo:

Manresa – Betis 93:81

Valensija – Saragosa 93:84

U toku:

Gipuzkoa – Fuenlabrada

Huventud – Baskonija

Nedelja:

13.30: Unikaha – Tenerife

14.00: Gran Kanarija – Obradoiro

19.30: Real Madrid – Estudijantes

21.00: Barselona - Andora

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.