Valensija drži korak za Atletikom i Barsom, Maksa konačno dobio minutažu

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija drži korak za Atletikom i Barsom, Maksa konačno dobio minutažu

"Slepi miševi" se vratili na pobednički kolosek.

Fudbaleri Valensije pobedili su na Rijazoru ekipu Deportivo La Korunju rezultatom 2:0 (1:0) u 19. kolu Lige Primere.

Valensija je ovom pobedom zadržala treće mesto i distancu iza Barse i Atletika, ali je i povećala prednost u odnosu na Real Madrid na +8, ali ima i meč više.

Valensija do pobede došla golovima Guedeša u 37. i Rodriga u 64. minutu, a jedini pogodak za domaće postigao je Andone u 88. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Treba istaći da je naš Nemanja Maksimović odigrao svih 90 minuta u gostujućem timu.

Valensija je zadržala korak za Barsom i Atletikom i pobegla Real Madridu. Zanimljivo Valensija ima osam bodova manje od Barselone, ali i osam više od Reala na trećem mestu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valensija izbegla galicijsku zamku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jan.2018

Slepi miševi pobedili Deportivo sa 2:1..Valensija ne odustaje. Slepi miševi su pobedili Deportivo u gostima sa 2:1 u meču 19. kolu Primere i nastavili poteru za drugoplasiranim madridskim Atletikom...Večeras je pobedu Valensiji doneo raspoloženi tandem Rodrigo - Guedes, mada je i domaći tim imao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.