Vajlder nokautirao Ortiza za odbranu titule u WBO verziji

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vajlder nokautirao Ortiza za odbranu titule u WBO verziji

Bokser Dionte Vajlder odbranio je WBA titulu u teškoj kategoriji po deseti put, pošto je u borbi u Las Vegasu nokautirao izazivača Luisa Ortiza.

Bila je to odlična borba u kojoj je 40-godišnji Kubanac Ortiz punih šest dominirao protiv Vajldera, ali je u sedmoj rundi pala odluka.

Kada se činilo da će Vajlder konačno doživeti poraz, "Bronzani bombarder" je krenuo u ofanzivu i zadao protivniku završni udarac desnom rukom, Ortiz je završio na podu i bio je tu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraj meča.

"Našao sam sebi dobru poziciju, video sam prostor za udarac i to je bilo to", rekao je po završetku meča Vajlder.

On će sad u potpunosti moći da se posveti borbi protiv Tajsona Fjurija koja je zakazana za 22. februar 2020.

"Sledi taj rimeč sa Tajsonom Fjuirijem. Ima vremena do februara, videćmo kako će sve ići, posle ću se posvetiti ujedinjenju. Teškaška divizija je tako mala i ima toliko tih različitih pojaseva, tako da smatram da traba da bude samo jedan šampion, a ja sam savršen čovek da obavim taj posao", rekao je Vajlder.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.