VUJIN: Povratak na nivo rukometa kojem pripadam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 14:57

VUJIN: Povratak na nivo rukometa kojem pripadam!

Srpski bek zadovoljan potpisom.

Obući će Marko Vujin dres Vardara, ponovo ćemo gledati, nadamo se isto onako ubojitu, njegovu levicu, koja ga je načinila petim strelcem Lige šampiona u istoriji, jedno vreme i prvim snajperom Bundeslige. Svoje utiske o novom klubu , ali i o predstojećoj sezoni, iskusni rukometaš je izneo je u razgovoru za "Sportski žurnal".

- Iskreno se radujem, trebalo bi 18. da se pridružim ekipi u Skoplju. Nadam se da će se i situacija oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korone malo popraviti - rekao je Vujin.

Sa Skopljancima je dogovorio dvogodišnju saradnju i biće ovo neka vrsta novog početka desnog beka, o kome nismo imali prilike mnogo da čujemo poslednjih godinu i po.

- Biće to povratak na nivo rukometa i klub sličan onima u kojima sam gradio najveći deo karijere. Vardar je u poslednjih tri godine dva puta bio prvak Evrope, još je to zvanično... Ako Bog da, pa se stanje sa koronavirusom sredi, opet da zaigramo u prepunoj hali. Sa Kilom sam dva puta gostovao Vardaru i sećam se te fantastične energije, poput onih u Vespremu i Kilu, gde se diše za rukomet. Nisam do sad igrao, hajde da kažem na Balkanu, pa sam izabrao da to bude u poslednjoj etapi karijere. Nadam se da će me i sportsko zdravlje poslužiti - dodao je Marko Vulin.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.