VTB - Dušan Silni Ristić! Ajon se poklonio srpskom centru, Zenit poražen u Kazahstanu!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB - Dušan "Silni" Ristić! Ajon se "poklonio" srpskom centru, Zenit poražen u Kazahstanu!

Još jedna strašna partija košarkaša Crvene zvezde.

Nema sumnje da su u Crvenoj zvezdi oduševljeni partijama Dušana Ristića u dresu kazahstanske Astane.

Nakon ne baš blistave sezone u "crveno-belom" dresu, doneta je odluka da Ristić bude poslat na pozajmicu u redove Astane, a sada je postalo jasno da je to bio pun pogodak!

Ristić blista u VTB ligi, a sa sjajnim partijama je nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i danas, kako je bio najbolji pojedinac Astane u pobedi nad Zenitom posle produžetka.

Meč je nakon 45 minuta košarke okončan rezultatom 109:108, a centar Crvene zvezde je predvodio pobednički sastav sa čak 30 poena (12/15 za dva, 2/2 za tri), uhvatio je i pet skokova za indeks 31.

Pratili su ga Džeremaja Hil sa 25 poena, 20 je dodao Ajzea Vajthed, dok je 15 ubacio Malkom Hil.

U ekipi Zenita, koja ove sezone igra i Evroligu, istakao se Ostin Holins sa 22 poena, 20 je dodao Hvostov, dok je 17 ubacio iskusni Gustavo Ajon. Dvocifren sa 13 poena i Vil Tomas.

Ristić ima fantastičan učinak ove sezone u VTB ligi, prosečno beleži 20,3 poena (treći strelac lige), 10,8 skokova (prvi skakač lige) i asistenciju po nastupu, a trenutno je i najkorisniji igrač regionalnog šampionata sa prosečnim upisanim indeksom 24,3.

Danas je pobedu upisala i ekipa moskovskog CSKA, slavili su protiv Avtodora sa 103:79.

Istakli su se Majk Džejms sa 19 poena, Fojtman sa 15, Hilijard sa 14 i Antonov sa 11 poena.

U poraženom sastavu strašna partija bivšeg igrača Cedevite Eldžina Kuka, koji je ubacio 33 poena.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.