VREDELO JE ČEKATI: Zvezda našla UBITAČNU zamenu za Boaćija

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 11:26

VREDELO JE ČEKATI: Zvezda našla UBITAČNU zamenu za Boaćija

Donosi iskustvo na Marakanu.

Crvena zvezda je u dosadašnjem delu prelaznog roka dovela Aleksandra Kataija i Srđana Spiridonovića, a navodno je nadomak šampiona Srbije i napadač.

Istina, Zvezda je "popunjena" u napadu, ali kaku su najavili iz kluba blizu odlaska su Boaći, Pavkov i Tomane. Uskoro bi mogla da stigne zamena.

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Slovenački portal "Nogomania" navodi da je Zvezda zainteresovana za iskusnog 31-godišnjeg Tima Matavža (31) iz Vitesea.

On ovog leta postaje slobodan agent, pošto mu ističe ugovor sa Viteseom. Reprezentativac Slovenije je prethodne tri godine nastupao u Erediviziji, a sada je vreme da krene dalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.