VRATIO SE LUKA KAPITEN: Mitrović i ZVANIČNO ponovo u crveno-belom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 21:21

VRATIO SE LUKA KAPITEN: Mitrović i ZVANIČNO ponovo u crveno-belom

Potpisao.

Nekadašnji kapiten i jedan od najtrofejnijih igrača KK Crvena zvezda Luka Mitrović vraća se u klub u kome je ostvario najveće uspehe u svojoj karijeri!

Argentina je remizirala s Čileom u prvom kolu Kopa Amerika, a večeras (02.00) je čeka duel s tvrdim Urugvajcima. Biće to žestoka borba - kvota na Argentinu je 2,15, na iks 3,10, a na dvojku 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Argentina - Urugvaj.

Luka Mitrović je potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u petak uveče sa Crvenom zvezdom dvogodišnji ugovor, a svojim povratkom donosi kvalitet, ali i veliko iskustvo koje je sticao igrajući za naš klub takmičarski izuzetno značajne i važne utakmice tokom višegpdišnjeg boravka na Malom Kalemegdanu.

Jednom deo Crveno-bele porodice, uvek deo familije 🔴⚪️🧬#kkcz #TogetherWeStand #WeAreTheTeam

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) June 18, 2021

Sada već 28-godišnji krilni centar rodom iz Novog Sada nakon Hemofarma, proveo je u Crvenoj zvezdi čak pet sezona (2012-2017) i tokom tog perioda osvojio je sa našim klubom sve: tri ABA lige, tri šampionata Srbije i četiri Kupa Radivoja Koraća, ali i stekao status kapitena Crvene zvezde koji je znao šta traka nosi sa  sobom na terenu i van njega.

Kao kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije prelazi u Bamberg, igrao je i za Manresu, Hapoel iz Jerusalima, a deo protekle sezone proveo je u podgoričkoj Budućnosti sa kojom je igrao finale ABA lige i bio jedan od najboljih igrača tog tima u završnim utakmicama protiv Crvene zvezde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.