VOZI MIŠKO: Da li je ovo moguće - klub zaboravio fudbalera! Igrač morao da TRČI za autobusom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 11:35

VOZI MIŠKO: Da li je ovo moguće - klub zaboravio fudbalera! Igrač morao da TRČI za autobusom (VIDEO)

Komična scena.

Neverovatna scena dogodila se u Rumuniji, kada je autobus sa fudbalerima Kluža krenuo, ali bez jednog od igrača!

Lil i dalje drži prvo mesto u Francuskoj, ima bod više od PSŽ-a i očekuje nas velika borba za titulu u poslednja tri kola. Lil večeras (21.00) gostuje Lansu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote klaidionice MOZZART za Lans - Lil.

Višestruki šampion gostovao je ekipi Akademika Klinceni u rumunskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i trijumfovao rezultatom 1:0. Ipak, prvotimce je ponela euforija, pa su zaboravili na svog saigrača! Tačnije nisu primetili da nedostaje u autobusu!

Posle meča ekipa je autobusom krenula ka Klužu, a onda je usledila scena koja je kod mnogih prisutnih izazvala smeh!

Vezista Kluža Hoban trčao je za autobusom, ali nije uspeo da ga stigne! Scena je podsetila na epski jugoslovenski film "Ko to tamo peva" i čuvenu rečenicu Pavla Vujisića - "Vozi Miško".

The amazing video of the day in Romania.

CFR's bus forgot midfielder Hoban at the stadium in Clinceni. pic.twitter.com/JyMBIgafNA

— Emanuel Roşu (@Emishor) May 6, 2021

Na kraju je nesrećni Hoban uspeo, pa je stao auto i pokupio ga. Po svoj prilici, sažalio se neko verovatno neko iz uprave kluba, koji je išao iza autobusa!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.