VOTFORD VRAĆA SRBINA: Stuparević do kraja sezone na pozajmici u Voždovcu

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOTFORD VRAĆA SRBINA: Stuparević do kraja sezone na pozajmici u Voždovcu

Fudbaler Votforda Filip Stuparević narednih šest meseci provešće na pozajmici u Voždovcu, objavljeno je danas na klupskom sajtu Fudbaler Votforda Filip Stuparević narednih šest meseci provešće na pozajmici u Voždovcu, objavljeno je danas na klupskom sajtu.Stuparević je nedavno prešao iz Voždovca u Votford, ali ga je engleski klub poslao na šestomesečnu pozajmicu u "zmajeve"."Iskreno sam srećan zbog dogovora dva kluba da ostanem u svom Voždovcu i mislim da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ispravna odluka. Ne letim, čvrsto sam imao obe noge na zemlji, imam još mnogo da učim, a Voždovac je prava sredina za moje napredovanje, što se dokazalo i u proteklom periodu. Tu je i (Predrag) Sikimić od koga ću moći da učim", rekao je Stuparević za klupski sajt.Direktor Voždovca Goran Grkinić istakao je zadovoljstvo zbog ostanka Stuparevića među "zmajevima". ;"Mišljenje je da je tako najbolje za sve, jer će Stuparević u tandemu sa Sikimićem činiti ubojiti tandem", rekao je Grkinić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stuparević do kraja sezone na pozajmici u Voždovcu

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019

Fudbaler Votforda Filip Stuparević narednih šest meseci provešće na pozajmici u Voždovcu, objavljeno je danas na klupskom sajtu...Filip Stuparević je nedavno prešao iz Voždovca u Votford, ali ga je engleski klub poslao na šestomesečnu pozajmicu među "Zmajeve"..."Iskreno sam srećan zbog dogovora...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.