VN BAHREINA: Hamiltonova zamena najbrža i na drugom treningu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 23:09

VN BAHREINA: Hamiltonova zamena najbrža i na drugom treningu (FOTO)

Vozač koji menja krunisanog šampiona u Mercedesu odvezao je najbrži krug u vremenu 0:54.713.

Britanski automobilista Džordž Rasel je i na drugom slobodnom treningu za trku za Veliku nagradu Bahreina potvrdio je dominaciju sa prvog i ponovo bio najbrži na stazi Sahir.

Vozač koji menja krunisanog šampiona Luisa Hamiltona u Mercedesu odvezao je najbrži krug u vremenu 0:54.713. Na manje od dve desetinke zaostatka završili su Maks Ferstapen u Red Bulu i Serhio Peres >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Rejsing Pointu, dok je Raselov timski kolega Valteri Botas bio tek 11.

FP2 CLASSIFICATION ⏱

2/2 on Friday for @GeorgeRussell63!#SakhirGP 🇧🇭 #F1 pic.twitter.com/X5GXizQlry

— Formula 1 (@F1) December 4, 2020

Prvih 10 zaokružuju Esteban Okon u Renou, drugi vozač Red Bula Albon, Danil Kvjat u Alfa Tauriju, Lens Strol u Rejsing Pointu, Rikardo u Renou, Kvjatov timski kolega Gasli i Karlos Sains u Meklarenu.

Pored Botasa van prvih 10, između ostalih ostali su Kimi Raikonen u Alfa Romeu koji je bio 12. kao i oba Ferarija Sebastijan Fetel koji je bio 16. i Šarl Lekler koji nije izlazio na stazu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.