VLAHOVIĆ PANENKOM NA JUVE: Italija pod nogama Srbina, KAKAV GOL! Kao da ima 30 leta, momak je ZLATO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 16:00

VLAHOVIĆ "PANENKOM" NA JUVE: Italija pod nogama Srbina, KAKAV GOL! Kao da ima 30 leta, momak je ZLATO (VIDEO)

Genijalan potez.

Dušan Vlahović je postigao 17. gol u Seriji A ove sezone, i to u kakvom stilu!

Fiorentina u 33. kolu igra protiv aktuelnog šampiona Juventusa, a u prvih pola sata igre ekipa sa "Artemio Frankija" je pokazala daleko bolju igru i propustila nekoliko lepih šansi.

Finale Liga kupa Engleske donosi nam danas (17.30) okršaj Mančester Sitija i Totenhema, gde su Građani veliki favoriti - kvota na keca je 1,55, na dvojku čak 6,25, a na GG3+ 2,35. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem.

Sve je stiglo na naplatu u 29. minutu kada je Dušan Vlahović postigao pogodak. Rukom je igrao Rabio u svom kaznenom prostoru, sudija je dugo gledao VAR i odlučio se da dosudi penal domaćima.

Dušan Vlahović je uzeo loptu i "panenkom" savladao Ščensnog. Samo je 'bocnuo' loptu, golman je otišao u stranu, a ona ušla posred mreže. Kao da ima barem deceniju iskustva, tako je izgledao ovaj udarac, a Vlahović je 2000. godište. Neverovatan igrač i ponos srpske reprezentacije.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.