VIDITE PRECIZNU CIFRU: Obradović se dogovorio sa Zvezdom, OVOLIKA mu je plata! A evo i KAD stiže TAČNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 08:28

VIDITE PRECIZNU CIFRU: Obradović se dogovorio sa Zvezdom, OVOLIKA mu je plata! A evo i KAD stiže TAČNO

Novi šef struke.

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović zarađivaće 20.000 evra mesečno, odnosno 240.000 evra po sezoni, saznaje Informer! Osim toga, nekadašnji reprezentativac naše zemlje dobiće i premije za osvojene trofeje. Iskusni stručnjak će sa klubom u kojem je počeo igračku karijeru potpisati ugovor na dve plus jednu sezonu.

S obzirom na finansijsku krizu i "kresanje" budžeta izazvanog epidemijom koronavirusa, novi trener crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije iznosio nerealne zahteve.

- Obradović se brzo dogovorio sa crveno-belima kada je reč o plati. On je svestan da je košarka, a i sport generalno, u velikoj krizi zbog situacije sa koronavirusom i nije iznosio nerealne finansijske zahteve pred rukovodstvo Zvezde. Saša će imati mesečnu platu od 20.000 evra, a pripašće mu i bonusi za osvojene trofeje - kaže izvor.

Nekadašnji trener Albe i Lokomotive Kubanj navodno je sam platio obeštećenje dosadašnjem klubu Monaku i tako otkupio svoju slobodu.

- Saša bi u toku naredne sedmice trebalo da doputuje u Beograd. Ugovor će biti potpisan na dve plus jednu godinu i Obradović će moći da odluči da li želi da ostane i treću sezonu u Zvezdi - dodaje sagovornik Informera.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović najavio je nedavno da će crveno-beli u narednoj sezoni imati manji budžet u odnosu na sezonu 2019/20, kad su na raspolaganju imali 8,3 miliona evra.

- U ovom trenutku ne mogu mnogo da kažem, ali će budžet sigurno biti manji. Oko 30 do 35 odsto našeg budžeta čini prihod od dnevnih i sezonskih ulaznica, a ko će da plati kartu ako se ne bude igralo pred publikom - rekao je nedavno Čović.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.