(VIDEO) Ko će sad imati najviše navijača? Pevač Van direkšna potpisao za Donkaster

Izvor: Press, 01.Avg.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Ko će sad imati najviše navijača? Pevač Van direkšna potpisao za Donkaster

Tomlinson je istakao da je "oduvek veliki fan fudbala", a pošto je rođen i odtrastao u Donkasteru, odgledao je i nekoliko utakmica svog kluba.
Iza cele stvari stoji dobrotvorna organizacija Blu bel vud, s kojom Tomlison od ranije sarađuje. On će prvih mesec dana trenirati sa rezervama kako bi ušao u potrebnu formu, a ideja je da od septembra zaigra u Ligi rezervnih timova, pri čem bi sav prihod od utakmica na kojima nastupi išao u dobrotvorne srhe.
Iako se još ne zna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ni na kojoj poziciji će igrati, registrovan je tako da teoretski može da zaigra i za A tim, a nosiće broj 28. 
- Ovo je oduvek bio moj san. Počastvovan sam što ću imati priliku da igram za Roverse i pomognem dobrotvornoj akciji Blube vud - potvrdio je Tomlison, koji je kao dečak trenirao u amaterskim i školskim ekipama.
Pogledajte kako pop zvezda izvodi penale:
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.