VERUJE U JOKIĆA: Gordon na ĆIRILICI svima stavio do znanja ko je MVP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 10:43

VERUJE U JOKIĆA: Gordon na ĆIRILICI svima stavio do znanja ko je MVP!

Lepa poruka na račun srpskog košarkaša.

Trka za prestižnu MVP nagradu i dalje traje a srpski centar Nikola Jokić visoko se kotira kao potencijalni dobitnik jer igra jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri. Njegov saigrač, košarkaš Denver Nagetsa, Aron Gordon, dobro zna ko zaslužuje pomenuto priznanje, a želeo je to da potvrdi i na srpskom jeziku. I to na ćirilici.

Gordon je odgovorio na pitanje jednog pratioca na tviteru, kada se povela rasprava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o MVP-ju.

- Idemo, svakako - napisao je na ćirilici Gordon i time potvrdio da veruje u Nikolu Jokića.

Идемо, свакако https://t.co/F5G0pspEkU

— Aaron Gordon (@Double0AG) April 18, 2021

Gordon je nedavno došao u redove Nagetsa i sada ima zadatak da pomogne ekipi, pogotovo u odsustvu Džamala Mareja koje će trajati nešto više od godinu dana zbog teške povrede.

Do sada je to činio uspešno, dobro se pokazao po dolasku u tim, a uskoro ga čeka novi izazov.

Priliku da opravda poverenje Majkla Melouna, Gordon će imati već u noći između ponedeljka i utorka (3:00) kada Denver dočekuje ekipu Memfisa.

Sa samo bodom više od Reala i dva od Barselone, Atletiko je sebe doveo u poziciju da mu je svaki meč presudan, pa tako i ovaj današnji (16.15) protiv Eibara koji je viđen za ispadanje iz lige. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&0-2 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Eibar.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.