VERENICA IZNENADILA JOKIĆA: Natalija je Nikoli spremila VELIKO iznenađenje! Srbin je bio ODUŠEVLJEN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 21:23

VERENICA IZNENADILA JOKIĆA: Natalija je Nikoli spremila VELIKO iznenađenje! Srbin je bio ODUŠEVLJEN (FOTO)

Divan gest.

Posle uspešne sezone u NBA, srpski centar Nikola Jokić uživa u slobodnim trenucima sa svojom verenicom Natalijom Maćešić.

Podsetimo, Džoker i lepa Natalija zakazali su venčanje u junu (više pročitajte OVDE), a lepša polovina prve zvezde Denvera odlučila je da iznenadi svog dragog.

Naime, Jokić je posle dužeg vremena objavio fotografiju na društventim mrežama, na kojoj se vidi kako izgleda njegov obrok.

Sudeći po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onome što se našlo na "meniju", za Nikolu su slatkiši odavno prošlost. Preciznije, Natalija je pripremila svom dragom voćni miks, a Srbin nije skrivao oduševljenje zbog ovakvog poklona.

- Hvala ljubavi - napisao je Nikola Jokić na Instagramu, ostavivši emotikon srca svojoj dragoj Nataliji Maćešić.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.