VELJKO SE SMEJAO BOGDANI: Evo zašto će Cecina snajka NAVIJATI protiv svog supruga! Zbog OVE stvari je NALJUTIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKO SE SMEJAO BOGDANI: Evo zašto će Cecina snajka NAVIJATI protiv svog supruga! Zbog OVE stvari je NALJUTIO (VIDEO)

Spektakl zakazan u Boriku.

Srpski bokser Veljko Ražnatović će se u subotu uveče u Banjaluci boriti sa Andrašom Čomorom iz Mađarske. Ovaj duel na programu je u "Boriku" u sklopu bokserskog spektakla "Petko's Fight Night".

Cecin sin je odlično raspoložen pred osmu borbu u karijeri, što se da uočiti i na "kućnom videu" u kome Veljko "proziva" trudnu suprugu Bogdanu, koja mu kuva ručak. Usledilo je "peckanje", jer je Bogdana rodom iz Titela.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jel si tužna što ću sutra da prebijem Mađara, tvog sunarodnika? - nasmejao se Veljko dok je postavio pitanje Bogdani, a zatim nastavio u istom tonu:

- Bam, bam, bam. Po prvi put moja žena neće navijati za mene!

Najlepša trudnica Ražnatović🤰❤ #bogdanaraznatovic

A post shared by CECA RAŽNATOVIĆ - ©️®️ (@ceca_original_official) on Dec 27, 2019 at 7:58am PST

Podsetimo, u dosadašnjih sedam borbi Veljko Ražnatović je zabeležio isti broj pobeda. Zanimljivo da je Čomor zamenio svog zemljaka Atilu Kordu, koji se prvobitno bio određen da se bori sa srpskim bokserom, ali se povredio dve nedelje uoči spektakla u Banjaluci.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa venčanja Veljka i Bogdane Ražnatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.