VELIKO SRCE NEMCA: Otkirven neverovatan gest Tomasa Tuhela (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 11:14

VELIKO SRCE NEMCA: Otkirven neverovatan gest Tomasa Tuhela (FOTO)

Sve se događalo dok je bio trener Pari Sen Žermena.

Na društvenim mrežama postalya je viralna priča o humanom gestu menadžera Čelsija Tomasa Tuhela iz vremena kada je sa klupe predvodio Pari Sen Žermen, a istinitost priče potvrdio je i francuski ''RMC Sport''.

Tuhel je po dolasku među Svece pre tri godine zaposlio čistačicu sa Filipina koja mu je održavala čistoću kuće, a vremenom je toliko uspela da mu priraste za srce da joj je Tuhel kupio kuću na rodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filipinima. Prethodno je dok je radila za njega, Tuhel otkrio da ona zaradu koristi kako bi bolesnom sinu platila operaciju na srcu.

Thomas Tuchel paid for the heart surgery of his former housemaid's son in Paris.

Before he left for London, Tuchel also bought a villa in the Philippines for the woman, as it was her dream to one day return and live there with her family back home.

Amazing gesture. 👏👏👏 pic.twitter.com/l0oI4gFAHH

— Footy Accumulators (@FootyAccums) September 16, 2021

Dobro je Liverpul ušao u novu sezonu, primio je samo jedan gol u četiri kola, pa bi danas (16.00) sve osim pobede nad Kristal Palasom bilo iznenađenje. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Kristal Palas.

Tuhel je odlučio da njenom sinu plati operaciju, a nastavio je i da posle toga finansira lečenje njenog sina. To ipak nije bilo i jedino što je uradio pošto je pred odlazak iz Pariza prošle godine čistačici kupio kuću na Filipinima saznavši za njenu želju da se jednog dana vrati u rodnu zemlju. Dobro se dobrim vraća, a Tuhel je šest meseci po odlasku iz Parzia sa Čelsijem uspeo da osvoji Ligu šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.