VELIKO SLAVLJE U DOMU ĐOKOVIĆA: Nole s ponosom javno objavio - čestitka sinu za 6. rođendan! Zna se ko je HEROJ (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 15:57

VELIKO SLAVLJE U DOMU ĐOKOVIĆA: Nole s ponosom javno objavio - čestitka sinu za 6. rođendan! Zna se ko je HEROJ (FOTO)

Veliki dan za porodicu Đoković.

On je najbolji teniser sveta u ovom trenutku, sasvim sigurno i jedan od najboljih u istoriji belog sporta, ali pre svega Novak Đoković je tata. Ni jedna pobeda ni osvojeni trofej ne vrede kao minut vremena koje provede sa svojom porodicom. A danas je za porodicu Đoković veliki dan, jer je na današnji dan pre šest godina Novak prvi put postao otac. On i Jelena dobili su prvu krunu svoje ljubavi, sina Stefana.

Raspored takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ove godine tako hteo da je Novak na sinov rođendan sa porodicom, a prvi reket sveta nije propustio da sinu emotivnom porukom čestita rođendan.

- Srećan rođendan heroju tatin. Hvala što nam unosiš bezgraničnu ljubav u živote i što nas podsećaš da svakim danom radimo na sebi i budemo što bolji ljudi i roditelji. Volimo te - napisao je Novak.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Oct 21, 2020 at 6:27am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.