VELIKO RAZOČARENJE ZA CEO NAŠ NAROD: Nakon kraha na Mundijalu oglasio se i Marko Grujić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 17:54

"VELIKO RAZOČARENJE ZA CEO NAŠ NAROD": Nakon kraha na Mundijalu oglasio se i Marko Grujić!

Teške reči reprezentativca Srbije...

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Svetskog prvenstva u fudbalu pošto je grupnu fazu takmičenja završila sa samo jednim osvojenim bodom. Ovakav ishod svakako ne zadovoljava ambicije ni fudbalera ni navijača, pa se tako oglasio jedan od reprezentativaca Marko Grujić.

Grujić je na društvenim mrežama nije krio da je razočaran, a ono što se može videti, jeste i da veruje da "ono pravo" tek predstoji za tm Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Veliko razočarenje za ceo naš narod i fudbalsku Srbiju. Želeli smo najbolje i borili se, ali ovaj put nije bilo dovoljno. U martu su već nove obaveze i novi ciklus, i moramo dati sve od sebe da se nadjemo na Euru 2024.  - napisao je Grujić.

A post shared by @grujicmarko

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.