Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO POJAČANJE ZA ROMU: ‘Vučica’ angažovala Čeha za 38 miliona evra

Iako je bio nadomak prelaska u Juventus, Patrik Šik će karijeru ipak nastaviti u Romi. Češki napadač Patrik Šik karijeru nastavlja u Romi, u transferu vrednom 38 miliona evra, potvrdio je predsednik Sampdorije Masimo Ferero.
Mogu reći da je Patrik Rimljanin. Drago mi je što ide tamo, Roma se ponela dobro prema njemu zato što je on dragulj. Izuzetno je srećan transferom, istakao je prvi čovek kluba Sampdorije.
Šik je bio na pragu prelaska >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Juventus, otišao je u Torino ali se na lekarskim pregledima utvrdilo da ima određene probleme sa srcem zbog čega su čelnici Stare dame odlučili da odustanu. U trku za mladog Čeha su se zatim uključili Roma i Inter, a najkonkretnija je bila ‘vučica’.
Čeh je prošle sezone za Sampdoriju odigrao 32 meča, postigao 11 golova i zabeležio pet asistencija. Sampdorija je dovela Šika iz praške Slavije za samo četiri miliona evra.
The post VELIKO POJAČANJE ZA ROMU: ‘Vučica’ angažovala Čeha za 38 miliona evra appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.