VELIKO IME NA KLUPI HAJDUKA: Splićani doveli bivšeg igrača Intera i Totenhema

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 15:05

VELIKO IME NA KLUPI HAJDUKA: Splićani doveli bivšeg igrača Intera i Totenhema

Spremni su za novu fazu razvoja.

Italijan Paolo Tramecani je novi trener Hajduka iz Splita. Ovaj 50-godišnji stručnjak potpisao je danas ugovor do leta 2022. godine, a vođenje prvog tima preuzima odmah, piše zvanična stranica kluba.

Tramecani je preuzeo splitski klub nakon što su propali pregovori s Portugalcem Silasom.

Novi trener Hajduka je igračku karijeru započeo je u Interu iz Milana. Osim za Inter nastupao je za Prato, Koseznu, Lukeze, Veneciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ćezenu, Pjaćencu, Totenhem, Pistojeze, Atalantu, Empoli i Pro Patriu.

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.

Trenersku karijeru započeo je kao pomoćni trener Đanija de Bjazija u reprezentaciji Albanije koja se tada prvi put u istoriji plasirala na Evropsko prvenstvo.

Samostalno je 2016. godine nastavio kao trener švajcarskog prvoligaša Lugana, te se klub pod njegovim vođstvom prvi put plasirao u grupnu fazu Lige Evrope. U nastavku karijere je vodio Sion, APOEL, Livorno i ponovo Sion.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.