VELIKI ŠEFE: Ovo je početak emotivne poruke Aleksandra Prijoviću gazdi PAOK-a (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI ŠEFE: Ovo je početak emotivne poruke Aleksandra Prijoviću gazdi PAOK-a (FOTO)

Ivan Savidis upao na teren naoružan.

Fudbaler PAOK Aleksandar Prijović pružio je podršku vlasniku kluba Ivanu Savidisu porukom na Fejsbuk profilu da je ekipa uz njega. Srpski reprezentativac, najbolji strelac tima iz Soluna, na društvene mreže postavio je i sliku Savidisa i njega, uz reči:

OBJAVILI NA ZVANIČNOM SAJTU: ECA izbacila PAOK iz članstva!

- Veliki šefe, svi znamo koliko si dobra i ljubazna osoba, kao i koliko ljudi traži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvoju pomoć. Mi smo tvoji vojnici na terenu, stojimo zajedno na istoj strani - napisao je Prijović na engleskom jeziku.

GROBARI U TRANSU: Mitar obećao da se VRAĆA u Partizan (FOTO)

Savidis je prouzrokovao da se zaustavi fudbalsko prvenstvo u Grčkoj jer je na meču protiv AEK, revolitiran poništenim golom njegovom timu, upao na teren naoružan da se obračuna sa sudijom.

Za takav potez se izvinio javnosti i obrazložio da je to uradio u emotivnom stanju kako bi sprečio ljudske žrtve jer su mnogi ušli na teren.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.