VELIKI PROBLEM - Bogdan šokirao, ništa nije kao što je izgledalo?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2020, 01:19

''VELIKI PROBLEM'' - Bogdan šokirao, ništa nije kao što je izgledalo?! (foto)

Neočekivana informacija stiže iz Amerike.

Jedna od košarkaških vesti koja je obeležila utorak bila je informacija o trejdu Bogdana Bogdanovića iz Sakramento Kingsa u Milvoki Bakse i činilo se da je to gotova stvar, pošto bi u tom trejdu Kingse pojačali Divinčenso, Vilson i Iljasova.

Mnogi su bili oduševljeni što će Bogdan igrati sa Adetokumbom naredne sezone, ali izgleda da Bogdan uopšte ne misli tako!?

Naime, američki ''Atletik'' i njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novinar Sem Amik večeras su objavili neočekivanu informaciju da Bogdan navdno odbija trejd u Milvoki.

"Kako je izvor otkrio 'Atletiku', trejd između Baksa i Kingsa koji je trebalo da pošalje Bogdana Bogdanovića u Milvoki, a Divinčenca, Iljasovu i Vilsona u Sakramento, nalazi se u opasnosti.







Razlog je taj što Bogdanović ni u jednom trenutku nije pristao da ode u Bakse i to je veliki problem", prenosi Sem Amik na svom Tviter nalogu.

Naredni dani pokazaće gde je zapelo i da li je Bogdan zaista uporan u nameri da se ne preseli u redove Baksa, ali očigledno da određenih problema ima u transferu koji se na sva zvona najavljivao.

-

More to come at @TheAthleticNBA, but an update here on the Bucks-Kings Bogdan Bogdanovic situation. pic.twitter.com/mN2GOaLoKJ

— Sam Amick (@sam_amick) November 18, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stigle nove informacije, šta je Bogdanova namera?

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2020

Da li su sada stvari jasnije?..Nešto pre ponoći po našem vremenu, pojavila se informacija da je Bogdan Bogdanović odbio ''već viđeni'' trejd iz Sakramenta u Milvoki...Mnogima nije bilo jasno zašto bi Bogdan tako postupio, ali su se tokom noći pojavile i dodatne informacije od strane američkih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.