VELIKI MINUS ZA SRBIJU: Teo pričao i o Jokićevom otkazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 14:24

VELIKI MINUS ZA SRBIJU: Teo pričao i o Jokićevom otkazu

Teodosić jasan.

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić čestitao je Nikoli Jokiću na MVP priznanju u NBA ligi, a onda je i prokomentarisao informaciju da će Orlovi ovoga leta biti bez najboljeg košarkaša sveta.

Kako su krenuli (pobedom od 3:0 nad Turskom), Italijanima su porasli apetiti i sada žele do samog finala. Večeras (21.00) imaće ozbiljan ispit protiv Švajcarske, koja pritom mora da se „vadi“ za remi s Velsom. Kvota na Azure je 1,75, iks je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3,50, a dvojka 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Švajcarska.

- Sigurno je da je dobro razmislio. Ako ne bude sa nama, biće to veliki minus za našu ekipu. Moramo da poštujemo njegovu odluku. Joka je neko ko je jednom propustio takmičenje, a na njega treba računati narednih 10 godina. Treba ga razumeti, na nama je da to prihvatimo. Svi znamo ko je Nikola - istakao je Teodosić.

Iskusni plejmejker i pored svih problema oko sastava tima veruje u Orlove.

- Nismo kompletni, ali to nije opravdanje. Znamo šta želimo, jedini cilj nam je plasman na Olimpijske igre. Probleme ćemo rešavati u hodu – jasan je Teodosić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.