VELEOBRT! Murinjo se smeška - Junajted na korak od Sančeza! Venger pristao na 40.000.000 i krenuo po zamenu...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELEOBRT! Murinjo se smeška - Junajted na korak od Sančeza! Venger pristao na 40.000.000 i krenuo po zamenu...

Ako prihvati ponudu sa Old Traforda Čileanac postaje najplaćeniji igrač Premijer lige

Engleska bruji o ratu Mančester Junajteda i Mančester Sitija! Sve do danas, činilo se da su Građani u boljoj poziciji i da će ponovo potući Žozea Murinja, kao nedavno na terenu, međutim, nešto se preko noći debelo izokrenulo! Tako bar javlja Dejli mejl koji je skrojio priču o velikoj krađi.

Ovakav epilog jeste jedog mometa bio nagovešten, ali sada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se izgleda Pep Gvardiola našao pred svršenim činom - Aleksis Sančez biće mu otet!

Murinjo je navodno obećao direktoru Ed Vudvordu da definitivno odustaje od Grizmana i Bejla u slučaju da mu ovog meseca obezbede novac za Čileanca. Junajted je odmah reagovao i s ponudom od 40.000.000 evra zadovoljio Arsena Vengera, a onda lako ubedio i Sančezovog agenta, pošto mu je obećao status najplaćenijeg igrača Premijer lige, s primanjima od 350.000 funti nedeljno.

Poznato je da je Siti Arsenalu nudio 20.000.000 za preostalih šest meseci ugovora, te da je ozbiljnu platu igraču obećavao od leta. Čak 70.000.000 funti za četiri godine. I posle Mančesterovog ulaska u trku Pep je bio uveren da ima naklonost Čileanca, da će ovaj sačekati do leta ako zaista želi na Etihad - a Arsenal ne bude želeo da ga pusti za 20.000.000 ove zime - no izgleda da se u međuvremenu dosta toga promenilo. Pre svega u Vengerovom stavu, koji je sada oduševljen sa 40.000.000 i želi da što pre završi posao...   

Sitijev problem u ovom trenutku jeste finansijski fer-plej i to je razlog zbog čega ne može da ide s jačom ponudom od 20.000.000. Gvardiola na leto planira prodaju Aguera, Turea i Mangala, što će rasteretiti budžer i otvoriti prostor za nove, skuplje akvizicije, ali to je sada već neka druga tema...

Ono što je suština ove jeste da je sada sve na Aleksisu Sančezu. Ili ide odmah u Junjated i postaje najplaćeniji igrač Premijer lige, ili čeka leto i Mančester Siti, pošto Arsenal ne želi da ga pusti za tih 20.000.000 i ne pristaje na ucenu. 

Koliko je Venger odlučan u nameri da do kraja meseca reši slučaj Sančez govori i podatak da će tokom sledeće nedelje na adresu Bordoa otići ponuda teška 35.000.000 funti za spektakularnog Brazilca Malkoma. Francuz je procenio da je krilni napadač za koga se pročulo posle Mundijalita na Novom Zelandu prava zamena za Čileanca i uradiće sve da ga angažuje. Dejli mejl ipak navodi da će pregovori trajati najmanje još sedam dana, pošto je Bordo čvrst u stavu da Malkom vredi 45.000.000 funti.

Rasplet se bliži, Murinjo se smeška. Hoće li konačno na nekom polju dobiti Gvardiolu?

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Veleobrt: Junajted na korak od Sančeza

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jan.2018

Ako prihvati ponudu sa Old Traforda Čileanac postaje najplaćeniji igrač Premijer lige Engleska bruji o ratu Mančester Junajteda i Mančester Sitija! Sve do danas, činilo se da su Građani u boljoj poziciji i da će ponovo potući Žozea Murinja, kao nedavno na terenu, međutim, nešto se preko...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.