VEĆ PRETE: Parižani osokoljeni trijumfom nad Liverpulom, dolaze po pobedu u Beograd (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆ PRETE: Parižani osokoljeni trijumfom nad Liverpulom, dolaze po pobedu u Beograd (VIDEO)

Ove sezone niko nije slavio Marakani.

Španski fudbaler Huan Bernat Velasko načeo je Liverpul u pobedi Pari Sen Žermena u petom kolu Lige šampiona (2:1) ali najavljuje da se na tome neće zaustaviti.

#PSGLIV Bernat goal.

-

PSG took advantage of having 2 world class dribblers + ball carriers in Neymar & Di Maria to hold off Liverpool's pressing. Henderson, Milner & Wijnaldum were presented with a choice: vacate their slot to press Neymar & Di Maria >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << or hold off their position pic.twitter.com/lv7euHpvZy

— Half-space (@SpaceHalf) November 29, 2018

PSŽ-u je za siguran prolaz u drugu rundu elitnog nadmetanja potrebno da pobedi Zvezdu 11. decembra u Beogradu, ali bi mogao dalje i uz remi ili poraz, pod uslovom da Liverpul ne uspe da savlada ekipu Napolija na svom terenu.

- Ma, kakve kalkulacije. Idemo na Marakanu da pobedimo - rekao je Bernat posle meča u kome je svojim golom u 13. minutu poveo Parižane do pobede nad Crvenima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.