Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2020, 23:58

VAR totalno obesmišljen u Rimu, Lacio okrenuo Fjorentinu, Vlahović udarao bez lopte i dobio crveni (VIDEO)

Majstorski gol Riberija ostao u senci lošeg suđenja...

Najjači utisak iz Rima nije majstorija Franka Riberija. Nažalost... Najjači utisak s poslednjeg meča subotnjeg programa u Kalču nije ni Lacijev preokret, niti činjenica da zahvaljući njemu Nebeskoplavi ostaju u trci za "skudeto". Najjači utisak večeras sa Olimpika jeste potpuno obesmišljavanje postojanja VAR-a.

Rimljani su okrenuli Fjorentinu 2:1 (0:1) zahvaljući tome što je neko u sobi za video >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << analize očito zaspao. Ovo bi svakako bila najbolja varijanta u konkurenciji preostale dve. Varijanta druga: neko nije želeo da vidi šta se zaista dogodilo; varijanta tri: loše tumačenje pravila fudbalske igre. U 67. minutu meča, pri rezultatu 0:1, sudija Fabri pokazao je na belu tačku posle duela golmana Viole Bartolomeja Dragovskog i Felipea Kaiseda.

Da, kontakt je postojao, međutim tek nakon što se Ekvadorac bukvalno bacio na noge poljskog čuvare mreže...

Dokaz prvi:

Caicedo che festeggia con la tipica esultanza della scivolata il pareggio della Lazio pic.twitter.com/7TM9G6aQo0

Dokaz drugi:

Lacio je bio najblaže rečeno slab do ovog momenta i nije imao ideju kako da ugrozi gol. Ćiro Imobile prihvatio je poklon i sa bele tačke započeo preokret...

Fjorentina je bila bolja punih sat vremena. Čak i nešto više. Povela je zaista sjajnim pogotkom veterana Franka Riberija, koji je kao u najboljim danima prošetao gotovo kompletnu odbranu Rimljana, a onda rezantnim udarcem pogodio za 0:1. Imaće gosti posle toga i prečku (Rašid Gezal), još nekoliko opasnih napada, međutim mreža Lacija nije se zatresla još koji put.

Izmišljeni penal podigao je domaći sastav i potpuno unuštio moral Ljubičastih. To je na najbolji način iskoristio Luis Alberto i osam minuta pre kraja doneo preokret najozbiljnijem Juventusovom pratiocu.

Bilo je dosta uzbuđenja i u samom finišu utakmice. Naš Dušan Vlahović, koji je šansu dobio u 65. minutu, udario je jednog igrača Lacija laktom, s namerom, dok je lopta bila u vazduhu. Ljudi iz VAR-a probudili su se u tom trenutku, signalizirali Fabriju i ovaj nesportski potez je kažnjen crvenim kartonom. Nedugo zatim isključen je i trener Lacija Simone Inzagi.

Za još koji gol bilo je kasno...

Sergej Milinković Savić odigrao je svih 90 minuta u dresu Lacija, baš kao i Nikola Milenković na drugoj strani. Nekadašnji štoper Partizana zaradio je žuti karton u prvom poluvremenu.

SERIJA A - 28. KOLO

Petak

Juventus - Leće 4:0 (0:0)

/Dibala 53, Ronaldo 62pen, Iguain 83, De Liht 85/

Subota:

Breša - Đenova 2:2 (2:1)

/Donaruma 10, Semprini 13 - Falke 38pen, Pinamonti 70pen/

Kaljari - Torino 4:2 (2:0)

/Nandez 12, Simeone 17, Najngolan 46, Žoao Pedro 70pen - Bremer 60, Beloti 66/

Lacio - Fjorentina 2:1 (0:1)

/Imobile 67pen, Luis Alberto 82 - Riberi 26/

Nedelja:

17.15: Milan - Roma

19.30: Udineze - Atalanta

19.30: Sampdorija - Bolonja

19.30: Sasuolo - Verona

19.30: Napoli - SPAL

21.45: Parma - Inter

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.