VAR spasao Totenhem poraza, Murinjo sve dalje od Evrope

Izvor: B92, 09.Jul.2020, 21:03

VAR spasao Totenhem poraza, Murinjo sve dalje od Evrope

Fudbaleri Bornmuta i Totenhema odigrali su bez golova u 34. kolu Premijer lige.

Ekipa Žozea Murinja odigrala je lošu utakmicu, za 96 minuta nije uspela da uputi nijedan šut u okvir gola, a na kraju meča je imala i sreće.

"Trešnjice" su u 90. minutu stigle do gola, ali je VAR poništio pogodak jer je King igrao rukom.

Domaći fudbaleri novu veliku šansu imali su u 96. minutu kada je Hari Vilson loše šutirao i Loris je odlično odbranio. Utakmica je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila produžena za čak deset minuta, ali to nije bilo dovoljno da vidimo gol.

Totenhem se nalazi na devetom mestu sa 49 bodova i nalaze se sve dalje od borbe za Evropu, dok je Bornmutu ovaj bod važan u borbi za opstanak.

U drugom meču termina od 19h, ekipe Evertona i Sautemtpona takođe su podelile bodove.

Gosti su prvi došli do vođstva pogotkom Denija Ingsa u 31. minutu, a treba istaći da je samo tri minuta ranije Vord-Praus promašio jedanaesterac.

Ekipa Karla Ančelotija uspela je da izjednači do poluvremena, a strelac je bio Rišarlison. U nastavku meča nije bilo golova i ekipe su podelile bodove.

Everton je jedanaesti sa 45 bodova, dok je Sautempton dvanaesti sa 44.

Trideset i četvrto kolo Premijer lige zatvoriće ekipe Aston Vile i Mančester junajteda (21.15).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.