VAR nije dovoljan, Premijer liga sprema NOVU PROMENU!

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2019, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAR nije dovoljan, Premijer liga sprema NOVU PROMENU!

Da li će tada sve konačno postati regularno?

Iako je VAR tehnologija sve rasprostranjenija u fudbalu, i dalje postoje oprečna mišljenja o njenoj upotrebi.

Još uvek nije sve savršeno, iako se sudijske greške svakako smanjuju u velikom broju, a kako bi se dodatno osigurala regularnost utakmica, u Premijer ligi pripremaju još jednu novinu.

Tamošnji ''Telegraf'' večeras kao ekskluzivnu informaciju otkriva kako će naredne nedelje biti obavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sastanak 20 premijerligaških klubova i da će na tom sastanku biti predloženo uvođenje svojevrsnog fudbalskog ''čelendža''.

Treneri bi, prema toj ideji, imali pravo da u nekoliko navrata tokom mečeva reaguju prigovorima na pojedine sudijske odluke.

Čekamo taj sastanak, tada će biti dostupno još detaljnijih informacija o ovoj ideji i kakve su šanse da ona bude uskoro i realizovana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.