VALVERDEU ŠUT KARTA: Legenda NAJLJUĆEG rivala novi trener Barse?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VALVERDEU ŠUT KARTA: Legenda NAJLJUĆEG rivala novi trener Barse?

Poraz od Atletika prelio čašu.

Braselona je odlučila da prekine saradnju sa dosadašnjim trenenorom Ernestom Valverdeom.  Nekoliko španskih medija objavilo je da55-godišnjak koji je već predstavljao Barselonu kao igrač, više to neće činiti kao trener.

Poraz od Atletika sa 3:2 u polufinalu Superkupa je bila kap koja je prelila čašu, Barsa je prva u šampionatu samo na osnovu gol razlike, ali glavni problem je što se ne vide samopouzdanje i ubojitost koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su nekada krasile Barsu.

📰 — Ernesto Valverde has packed his belongings in the Ciutat Esportiva. He'll say goodbye to the players and the ones who have assisted him tomorrow. [ESPN] pic.twitter.com/KFRUVFDuYH

— Barca Universal (@BarcaUniversal) January 13, 2020

Klub i dalje nema pravu opciju za naslednika, prve ponude su odbili Ćavi i Ronald Kuman, ali u Barseloni svakako ne žele više da čekaju, nije ni Valverde raspoložen da vodi tim znajući da će svakog trenutka biti smenjen.

Posebno je zanimljivo što se potencira Maurisio Poketino kao naslednik, iako je legenda Espanjola i zbog toga je govorio da nikada neće otići u Barselonu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda nemačka teniserka Karina Vithof.

📸🖤 photo credits: Witters/Tim Groothuis

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Mar 29, 2019 at 8:18am PDT

Working on my flexibility #dailyroutine

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Feb 26, 2019 at 11:02am PST

Cheers to the wknd 🖤

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Feb 2, 2019 at 9:08am PST

Hi NYC

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Aug 20, 2018 at 1:19pm PDT

Summer mood 💯 #picnicinthepark

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Jul 9, 2018 at 12:43am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.