Uživo, polufinale Kupa Koraća: Partizan - Mega Vizura 21:21

Izvor: Blic, 09.Feb.2013, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, polufinale Kupa Koraća: Partizan - Mega Vizura 21:21

U 17 časova u Kragujevcu je počeo prvi meč polufinala Kupa Radivoja Koraća u kome se sastaju Partizan i Mega Vizura, a koji uživo možete da pratite uz Blicsport.rs.

Utakmica je počela prilično raznovrsnom igorm Mege u napadu, zbog čega je odbrana aktuelnog šampiona delovala zbunjeno na momente, a shodno tome i primala više koševa nego što je planirala. Vođstvo autsajdera, međutim, nije bilo preveliko niti je predugo trajalo, pošto su se trojke Milosavljevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Bertansa pobrinule da crno-beli povedu sa 15:13 pre nego što je ekipa trenera Dejana Milojevića, nekadašnjeg košarkaša Partizana, serijom 5:0 ponovo preuzela vođstvo.

Prva četvrtina je završena rezultatom 21:21, uz po pet poena raspoloženog Vasilija Micića, mlade nade naše košarke, i Bobana Marjanovića za Megu, odnosno šest koševa Gagića i pet Vestermana za Partizan.

Podsetimo, u četvrtfinalu je klub iz Humske savladao užičku Slobodu rezultatom 70:53, dok je Mega Vizura, uz pet poena nekadašnejg asa crno-belih Novice Veličkovića, u neizvesnoj završnici pobedila Vršac 82:79.

U drugom polufinalu, od 21 čas, igraju domaći Radnički i Crvena zvezda Telekom.

Povezane vesti: Vujošević: Nema druge, moramo da pobedimo Mega Vizuru Partizan rutinski do polufinala Kupa, sledi duel sa Novicom i Megom! Takmičari u glas: Napadamo trofej Kupa Radivoja Koraća! Partizan pregazio Mega Vizuru, Radničkom drama protiv Vojvodine Osam timova od četvrtka u borbi za Kup Radivoja Koraća
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.