Ibrahimović od junaka do tragičara – Eriksen prelepim golom u 97 rešio derbi VIDEO

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 21:15

Ibrahimović od junaka do tragičara – Eriksen prelepim golom u 97' rešio derbi VIDEO

U velikom milanskom derbiju Kupa Italije fudbaleri Intera su rezultatom 2:1 (0:1) savladali Milan i plasirali se u polufinale tog takmičenja.

"Nero-azuri" će u borbi za mesto u finalu igrati protiv boljeg iz duela Juventus – SPAL (sreda, 20.45h).

U dramatičnom duelu ljutih rivala videli smo sve – golove, obračun dvojice najboljih igrača, uvrede, crveni karton, VAR, penal, pa čak i povredu i izmenu glavnog sudije Paola Valerija.

Duel je obeležio Zlatan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ibrahimović najpre pogotkom u 31. minutu kada je kroz noge Aleksandru Kolarovu poslao od stative loptu u mrežu.

Ali, potom je Ibrahimović izazvao žestok sukob sa Romeluom Lukakuom krajem prvog poluvremena, a kasnije u drugom i zaradio isključenje.

Posle međusobnog unošenja u lice, Šveđanin je izneo niz uvreda na račun Belgijanca, koji je potpuno pobesneo i zbog toga ga čak jurio prilikom puta u svlačionicu.

Obojica su tada dobili po javnu opomenu, ali je lajavi Ibrahimović to zaboravio u 58. minutu. Sa leđa je startovao nad Aleksandrom Kolarovim i dobio isključenje.

U 70. minutu je Inter to naplatio, jer je sudija Paolo Valeri dosudio penal posle VAR asistencije zbog prekršaja Rafaela Leaa nad Nikolom Barelom.

Karma je htela da upravo Lukaku izvede penal i on je pogodio od prečke za 1:1.

Nekoliko minuta kasnije imali smo novi prekid zbog nesvakidašnje situacije – povredio se sudija Valeri i on nije mogao da nastavi meč.

Inter je u finišu vršio opsadu gola Milana, ali je rumunski golman Ćiprijan Tatarušanu branio kao "hobotnica" pokušaje Ašrafa Hakimija, Lautara Martinesa i Romelua Lukakua.

Zbog povrede sudije utakmica je produžena za čak 10 minuta. I onda se u 97. minutu desio trenutak odluke.

Kristijan Eriksen je maestralno izveo slobodan udarac sa oko 23 metra i prelepo pogodio za prolaz Intera.

Bio je to njegov prvi gol u karijeri u dresu Intera!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TI SI ČISTO GO*VNO! Opšta ludnica u Milanu: Zlatan i Lukaku sve IZVREĐALI kao najveći neprijatelji! Za dlaku izbegnuta tuča VIDEO

Izvor: Kurir, 26.Jan.2021

Fudbaleri Milana i Intera igraju meč četvrtfinala Kupa Italije na stadionu "Đuzepe Meaca".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.