Real je kralj Madrida!

Izvor: B92, 01.Feb.2020, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real je kralj Madrida!

Fudbaleri madridskog Reala su rezultatom 1:0 pobedili Atletiko u utakmici 22. kola španske LaLige.

Real Madrid je ove sezone neporažen na Santiago Bernabeu, ovo im je osma pobeda posle 11 odigranih utakmica.

Prvi meč ove dve ekipe na stadionu "Metropolitano" završen je bez golova, dok je početkom januara Real slavio u Superkupu Španije, a Atletiko nije uspeo da se revanšira.

Prvo je Real Madrid jako dobro počeo i stvorio nekoliko dobrih šansi, od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << možemo izdvojiti pokušaj Serhija Ramosa u prvih pet minuta, ali je njegov šut išao preko gola.

Posle još jedne opasne akcije Reala, zapretio je i Atletiko preko Saula, ali je Kurtoa uspešno intervenisao. Najbolju priliku propustio je Korea kada je u 23. minutu utakmice pogodio stativu.

Isti igrač je imao šansu i kasnije, ali je propustio da matira Kurtou, iako je uspešno izbegao ofsajd zamku.

U drugom poluvremenu, Real je dosta bolje počeo i brzo stvorio nekoliko kvalitetnih prilika. Samo 11 minuta po početku drugog dela, Karim Benzema se odlično snašao i doneo Realu vođstvo od 1:0.

Do kraja susreta nije bilo previše uzbuđenja. Nekoliko dobrih šansi je imao Real Madrid, dok je Atletiko izgledao samo kao sparing partner.

Real Madrid sada ima 49 bodova, što je za 6 više od drugoplasirane Barselone koja ima i utakmicu manje, a Atletiko je ostao na 36.

Utakmicu dva velika madridska rivala možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.