Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Kačanov napravio brejk, na korak je od osvajanja prvog seta

Finale Mastersa u Parizu igra se danas od 15 časova, a protivnik Novaka Đokovića je 18. igrač na svetu, dvadesetdvogodišnji Rus, Karen Hačanov.

5:6 - Kačanov stiže do još jednog brejka! Rus je izbacio Novaka iz ritma i tako stigao na korak od osvajanja prvog seta i korak bliže tituli.

4:3 - Posle skoro sedam minuta igre, Novak uspeva da ponovo povede. Okuražio se Rus, bio nadomak šanse za brejk (0:30), ali je Đoković dobrim servisima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i bekhendima uspeo da okonča gem u svoju korist.

3:2 - Nije uspeo srpski teniser da održi koncentrisanost, pa je odmah dozvolio Kačanovu da vrati brejk i smanji rezultat.

3:1 - Novak prvi stiže do brejka!

1:1 - Od početka se vidi da obojica pokušavaju da se nadigravaju, dugi poeni. Đoković je imao priliku da oduzme servis protivniku ali je uz malo sreće Rus uspeo da sačuva servis gem.

I SET

Meč je počeo ...

Novak je u seriji od 22 pobede za redom!

Đoković je u drugom kolu bio bolji od Portugalca Žoaa Souze, dok je u osmini finala Damir Džumhur predao meč pri vođstvu srpskog tenisera od 6:1, 2:1.

U četvrtfinalu je posle preokreta pobedio hrvatskog tenisera Marina Čilića, dok je sinoć u polufinalu odigrao još jedan istorijski meč sa Rodžerom Federerom i savladao ga posle tri sata igre.

Đokovića u finalu, i to četvrtom uzastopnom, nakon što je osvojio Sinsinati, US Open i Šangaj, očekuje 18. igrač sveta Karen Hačanov.

To će mu biti drugi duel protiv Rusa, nakon što je bio bolji od njega ove godine u osmini finala Vimbldona (6:4, 6:2, 6:2).

Nema dileme oko toga da će 22-godišnji Moskovljanin biti spreman za još jedno iznenađenje u svom prvom masters finalu.

Tačnije, prvom finalu iznad Serije 250, u kojoj je osvojio sve tri titule do sada: Čengdu 2016, Marsej 2018. i Moskva 2018.

Na putu ka četvrtom i daleko najprestižnijem finalu, Hačanov je izgubio samo set, počeo je od prošlogodišnjeg finaliste Filipa Krajinovića (7:5, 6:2), Metju Ebden predao mu je zbog povrede pri rezultatu 6:2, 2:0, sa (8) Džonom Iznerom igrao je maraton od dva i po sata i bio bolji u taj-brejku trećeg seta (6:4, 6:7, 7:6), da bi potom "počistio" predvodnike takozvanog "novog ATP talasa".

U petak je (4) Aleksanderu Zverevu prepustio tri gema za 6:1, 6:2, u subotu u rasprodatom "Bersiju" (6) Dominik Tim sabrao je pet - 6:4, 6:1.

Da li je Novak spreman da ga pobedi drugi put ove sezone, osvoji četvrti pehar u nizu, peti ove sezone i peti u prestonici Francuske?
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Pariz,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uživo: Kačanov nadomak osvajanja prvog Mastersa u karijeri

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2018

Finale Mastersa u Parizu igra se danas od 15 časova, a protivnik Novaka Đokovića je 18. igrač na svetu, dvadesetdvogodišnji Rus, Karen Hačanov...4:5 – Kačanov će u narednom gemu servirati za pobedu...3:4 – Novak spašava tri brejk lopte! Imao je Kačanov 15:40, a potom i prednost, a Nole...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.